SECRET LAXING termurah

SECRET LAXING

HARGA:
1 RM35sm/RM40ss
termasuk postage.

 
 

Berminat?
isikan order form pada tab menu
Atau
whatsapp/sms: 014-7156135
 
"Secret Laxing dapat membakar lemak 7 kali ganda!!"

Secret Laxing merupakan produk pelangsingan yang telah digabungkan dengan pelbagai aspek untuk mengurangkan / membakar lemak dalam tubuh badan yang hanya terdapat dalam satu botol sahaja secara mudah, sihat dan lebih efektif. Yeah, rasanya semua orang sudah sedia maklum bahawa Malaysia merupakan antara negera Asia yang mempunyai penduduk obesiti yang ramai. Tudia! So, korang nak tambahkan lagi kapasiti tersebut? Kalau tak nak mari amalkan Secret Laxing ni.


Fungsi Secret Laxing apa ?

Banyak fungsinya weh! Meh aku senaraikan satu per satu. Antaranya adalah ia

membantu tubuh membakar kalori / lemak secara berganda
dapat meningkatkan metabolisma badan
meningkatkan lagi tenaga dalam badan
yang penting dapat mengecilkan saiz badan


Khasiat Secret Laxing pula ?

membantu mengawal berat badan
membantu mengecilkan lingkaran pinggan dan merampingkan perut
membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak tubuh (thermogenic) supaya penurunan massa lemak dan peningkatan massa otot terjadi
sebagai anti-oksidan dan mengoptimumkan proses detoks racun dan pada masa yang sama dapat memperbaiki sistem pencernaan
mengawal rasa lapar
meningkatkan stamina dan tenaga dalam badan
mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses pembuangan air besar


Cara pengambilan Secret Laxing :

Korang tak perlu risau. Supplemen ni sangat mudah digunakan.

boleh diminum terus
digalakkan minum 2x sehari

Ok, korang mesti nak dapatkan kesan yang lebih cepatkan? Lagipun supplemen ni amat menggalakkan korang untuk ambil 2 sudu besar pada waktu pagi sebelum breakfast dan 2 sudu besar sebelum tidur.


Amaran untuk semua pengguna Secret Laxing :

jangan makan lebih dari yang dianjurkan
ibu mengandung. menyusukan anak, pesakit gatrik, tekanan darah tinggi dan yang mengalami masalah jantung dilarang sama sekali ambil supplemen ini
sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun
elakkan dari minum minuman bersoda / beralkohol sebab ia akan mengurangkan efek supplemen ni
tolong minum air putih dan makan buah sebanyak mungkin untuk melancarkan lagi sistem metabolisme tubuh


Kandungan Secret Laxing :

Ia diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi. Antaranya adalah :

honey | prune | delima | goji | sireh | L- carnitine | senna | garcinia cambogia | green tea | acai berry | dandellion | white kidney bean | grape extract



"Sehari minum memang selera makan kurang sangat-sangat. lepas tu peluh keluar banyak. mungkin sebab proses pembakaran lemak. dan sy turun 5kg dalam seminggu. lemak mcm mencair je"

Fungsi Secret Laxing :

Ω Membakar kalori lebih berganda
Ω Meningkatkan metabolisme
Ω Meningkatkan tenaga dengan membakar lemak dalam badan
Ω Mengecilkan saiz badan

Ada masalah sembelit dan susah buang air besar??
Ω Sembelit kronik
Ω Masalah penghadaman
Ω Sukar membuang air besar
Ω Toksin dalam badan
Ω Dapat menurunkan berat badan
 



Post a Comment