B VITE TERMURAH

✿ B VITE ✿

HARGA:
1 RM35sm/RM40ss
termasuk postage.
Berminat?
isikan order form pada tab menu
Atau
whatsapp/sms: 014-7156135
 
Fungsi " B'Vite " :
Kulit Cerah, Cantik , Putih , Mulus , Halus , Gebus adalah idaman semua perempuan . Tetapi harga yang mahal membuatkan ramai yang memendamkan hasrat untuk menjadi cerah. Kini dengan adanya B'Vite anda pastu dapat memiliki kulit seperti ARTIS LUAR NEGARA".
PERUBAHAN setelah makan B'Vite:
- Memutihkan
- Menegangkan kulit
- Mengurangkan jerawat
- Menyamarkan noda bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit
- Kulit terasa lembut dan halus
- Mencegah penuaan dini
- Membuat kulit kelihatan lebih segar dan sihat
- Antioksidan tinggi
- Menyamarkan bintik pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- Tidak ada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh
- Membantu tubuh detox
Untuk mereka yang mempunyai tona kulit yang benar-benar gelap akan mengambil masa sedikit mengikut individu (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu 3 minggu , amalkan pemakanan secara rutin) untuk hasil yang memuaskan.
* Mencantikkan dan Melicinkan Kulit wajah
* Memutihkan dan memudarkan parut
* Menegangkan kulit

Kandungan: 250 ml
Cara guna:
1) 2 sudu besar tiap pagi sebelum sarapan.
2) Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari
*** 1 botol blh gna 7-10 hari:)



“ Feedback positive yang saya dapat bila minum bvite ni.kulit jadi CERAH,muka pun makin FLAWLESS & TAK BERMINYAK macam biasa.even duduk tengah panas pun, muka tak berminyak langsung.tak pernah lagi rasa confident macam sekarang ni..
Alhamdulillah kak..jerawat pun makin dah makin hilang jugak.before ni agak teruk jugak, now dah boleh control.. paling suka muka dah tak berminyak lagi. Klu tak mesti berkilat kilat, kene sentiasa pakai bedak je untuk cover muka berminyak tu.tqsm kak, BVITE ni memg best!”
HARGA tidak menggambarkan kualiti produk. Buat pilihan yang bijak! Rasai sendiri kelebihan BVITE!
BVITE diformulasi dari pelbagai bahan semula jadi dan setiap ramuan bvite mempunyai khasiat yang tersendiri.Bvite mempunyai 6X stem cell yang dapat membantu pembinaan sel-sel baru. Selain dari itu kesemua Stem Cell ini bertindak dalam membantu menghindari berbagai penyakit seperti kanser, parkinson, alzheimer, masalah saraf belakang, diabetic,stroke, jantung, buah pinggang serta luka. Selain itu, Bvite mengandungi PURE MARINE COLLAGEN yg bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit serta menjaga elastisiti kulit.Kita harus sentiasa menambah asupan kolagen dalam tubuh bagi memastikan kulit kekal tegang dan tubuh sentiasa sihat.
BVITE juga telah disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dimana produk ini SELAMAT DIGUNAKAN dan diklasifikasikan sebagai MAKANAN TAMBAHAN kerana tidak mempunyai unsur2 dadah atau ubatan yg terkawal.

* Mengurangkan jerawat dan Menghilangkan noda bekas jerawat
* Menyamarkan bintik pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
* Menyingkirkan toksin / racun dalam tubuh
* Melembut dan Menghaluskan kulit
* Membuat kulit kelihatan lebih segar dan sihat






Post a Comment