STAY NATURAL MUD FACE ORIGINAL TERMURAH BERKESAN !

Stay Natural Mud mask dapat membersihkan lebihan minyak secara mendalam yang terperangkap di muka kita. Ia membantu memperbaiki serta mencegah jerawat daripada terus merebak. 




Kandungan aktif semulajadi iaitu “lumpur” dapat membantu kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga. Ia juga berfungsi dengan menyental kulit uols untuk lebih kelihatan licin, lembap dan kulit lebih sihat dari berminyak. Amalkan pakai mask ini untuk kelihatan lebih muda dan berseri-seri 




Kita cerita untuk yang nak kulit cantik, gebu, halus, shine glow macam retis Korea. STAY NATURAL MUD FACE nie satu produk dirumus khas dari main ingredient dia iaitu LUMPUR. Sila google ek nak taw apa kelebihan kelebihan dan fungsi fungsi lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita. 
Kalau korang semua kaki korea mesti konpem wajib taw punya lahhh..penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis Korea sangatlahhh tidak asing! Sebab?? tu kalau kita tengok, artis Korea yg dah berumur 40-50 plus pon masih memiliki kulit yang TEGANGGG btol takk??? Haa jangan ketinggalan dah, jom cecepat try Stay Natural Mud Face nie dan rasai sendiri apa kehebatan lumpur nie



KELEBIHAN Stay Natural MudFace 

  1. Jerawat pada kulit muka kecut. 
  2. Blackhead/whitehead hilang SERTA MERTA 
  3. No more DOUBLE CHIN - Mudface juga buat dagu sis lebih runcing 
  4. Ia memberikan kesan SEJUK dan NYAMAN bagaikan rawatan spa
  5. PARUT pudar dan hilang dgn CEPAT
  6. Stay Natural MudFace boleh dijadikan NIGHT CREAM MASKER.
  7. Kulit jadi sekata dan selembut bayi.

Jom try Stay Natural Mud Face! It’s amazing! hanya 2-3 kali seminggu penggunaan dah nampak kesan.. Hanya sapu ke muka.. Boleh digunakan selama 3-4bulan.. Jimat bukan?


Stay natural mudface

HARGA PASARAN: 
RM70 EXC POSTAGE 

HARGA PROMOSI TERHAD: 
RM65 SM / RM70 SS 
FREE POSTAGE 

Whatsapp ' Mud Face ' ke 014-7156135

HARGA BERPATUTAN !
Pastikan produk ORIGINAL !

Cara order :

Sms/whatsapp/telegram : 0147156135 
Wechat : yikatika

Post a Comment