k-colly sweet 17teen termurah dipasaran

assalamualaikum chuolss lama sangat ika tak post info produk kat blog kan? sebenarnya banyak bawak masuk produk baru tapi nak update kat blog jadi malas. ish ish sorry ye korang. ika ni sekarang sangat-sangat aktif kat instagram. so sesiapa yang ada instagram tu jom follow @snaeshop ok cari je mest jumpa confirm!. korang ni bagi tahu produk baru masuk kedai(sebenarnya dah lama) hehehe
iaitu k-colly sweet 17teen. 1.5 million mg hokay. curlass jah lagi tinggi dari semua. muahahaha.

K-COLLY SWEET 17TEEN 1.5 MILLION MG
 
Harga:pasaran
RM169sm/RM174ss
termasuk postage
 
TAPI HARGA IKA BAGI KAT KESAYANGAN IKA SEMUA NI IALAH JENGJENGJENG
RM130sm'RM135ss
FREE POSTAGE FREE GIFT GEMPAK PUNYERR
Berminat?
isikan order form pada tab menu
Atau
Sms/whatsapp/wechat/viber di 011-11660442(cik ika)


Satu-satunya Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman. 

RAMUAN TERDIRI DARI HYDROLIZED MARINE COLLAGEN , ASTAXANTHIN , COENZYME Q-10,
L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , MULTIVITAMIN , PURE PEARL POWDER , HYALURONIC ACID , 10X STEM CELL 
(Apple,Cranberry,Pomegranate,Tomato,Rossele,Cherry Acerolla,Snow Lotus,Raspberry,Peach)

- Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat,jeragat,tona kulit tidak sekata.
- Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit,memutihkan kulit secara semulajadi,menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10 X lebih cepat.
- Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah. Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
- Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
- Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.



Kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??

● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

● K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.Hanya makan 1 sudu pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur dan anda akan tampil segar dan menawan setiap hari.so Yummyyyy!


BEAUTY EFFECTS of K~COLLY SWEET-17 ONE MILLION NANO COLLAGEN ------>

1- Improves Skin Elasticity
2- Whitens and Brightens a Dull Skin Complexion
3- Stimulates Skin Metabolism
4- Anti Aging
5- Reduces Wrinkles & Fine Line
6- Enhances Skin's Moisture Retaining Ability
7- Repair Damaged Hair
8- Smoother and Softer Skin
9- Overcome Constipation Problem


( one simple step korean get beautiful skin)




TIADA RAGU2, KERNA DI JAMIN HALAL




Post a Comment