Felinna Beauty Pure Marine Collagen Vitamin C (PMCVC)

Assalamualaikum darlings semua, hehehe sihat ke tidokk? hari ni ika nak story tentang produk HOT sekarang ni. iaitu Felinna Beauty PMCVC.


Felinna PMCVC Kini kembali ke pasaran dengan  Packaging BARU!!!
kkm no. 20130217113535017
Anda mengalami masalah seperti berikut?
Jerawat
Jeragat
Kulit wajah yg kusam
Kurang Antibodi
PMCVC juga mampu mencerahkan keseluruhan badan, wajah semakin berseri.

Kenapa Felinna PMCVC sangat hebat.. 
Kerana ianya mengandungi Collagen Marine, Glutathione dan Vitamin C yang terbukti berkesan sebagai agen pencerahan,anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malah membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka sahaja tau! 
HEBAT! 1 atau 2 biji sehari sudah mencukupi...

Dengan pure collagen marine yg tgh hot selling kat fb now dorang jual yg mentah tu..dalam capsule felinna pon ada uolls.

Vitamin C 1000 mg
Yang pasti ada Gluthatione utk pencerahan...
Gabungan pelbagai menjadikan pmcvc ni 5000mg and sgt HEBAT! 1 atau 2 biji sehari sudah mencukupi...

# ada kkm
# selamat untuk ibu menyusu dan mengandung
Harga:
RM85 s.m/RM90 s.s 30 kapsul
Berminat?
isikan order form pada tab menu
Atau
Sms/whatsapp/wechat/viber di 011-11660442





tengok kulit owner Felinna Beauty mulus kan?

 Yatt Hamzah sebagai duta produk








Post a Comment