SnA's Cheese Powder yang superb delicious

Buat penggemar2 Cheezy Wedges KFC di luar sana, kami ada menjual cheese powder tersebut dan rasanya juga sama sedap macam cheezy KFC.

 Bagi yang Muslim, cheese powder ini 100% halaalan thoiyyiba ♥

 Cara menyediakan: Hanya guna air panas, tuang dan kacau sehingga sebati.
Cair ke pekat ke kite yg tentukan dengan kuantiti air panas yang digunakan. Mudah macam ABC! Sluurrppp!~ ^^

 Cara menyimpan: Simpan di dalam bekas kedap udara, semut sangat suka cheese powder ini.

 Cadangan hidangan: Ikut kreativiti dan selera, Cheeze wedges, french fries, macaroni cheese, dicicah dgn keropok, nuggget, goreng pisang etc *jangan telan liur* :D

 1 peket/200 gram. RM14 tidak termasuk postage. kalau termasuk postage RM20 sahaja.

 Sepeket boleh guna untuk 5-10 hidangan mengikut saiz. Berbaloi-baloi!~

 Nak beli sepeket boleh, borong pun boleh.

 Berminat? isikan order form di tab menu atas tu atau sms/whatsapp di 011-11660442

kat bawah ni adalah antara contoh hidangan.

tolong pegang tisu siap-siap takut tak sempat lap air liur nanti.



Post a Comment